Pārlekt uz galveno saturu

I. Mozga piedalās Baltijas Universitātes programmā

Attēla autors: No LLU arhīva

LLU ITF tika pārstāvēta starptautiskajā pasniedzēju konferencē “BUP Teachers conference on Education for Sustainable Development – Engaging higher education in local and global challenges", kas notika no 23. – 26. oktobra Rogów pilsētā Polijā.

Šobrīd, Baltijas Universitātes programmā (The Baltic University Program Network) piedalās 220 universitātes no 13 valstīm.

Konferencē tika risinātas izglītības problēmas ilgtspējīgai attīstībai, tika apskatīti jautājumi par informācijas pārnesi no zināšanām uz mācību materiāliem, attīstot aktīvo mācīšanās vidi un iekļaujot starpdisciplinaritātes pieeju.

Docents Ivars Mozga uzstājās ar ziņojumu "Managing the study program Information Technologies for sustainable development", kurā prezentēja LLU ITF studiju programmas Informācijas tehnoloģijas ilgtspējīgai attīstībai realizāciju un izaicinājumus.

Konferencē piedalījās vairāk nekā 50 pasniedzēji no Polijas, Baltkrievijas, Igaunijas, Somijas, Latvijas, Lietuvas, Zviedrijas, Ukrainas un Krievijas. Darbs noritēja gan semināros, gan darba grupās (workshops), kas bija par pamatu dažādu jaunu ideju un metodoloģisko pieeju izstrādē izglītības jautājumos, kas paredzēti ilgtspējīgai attīstībai. Konferences dalībnieki saņēma sertifikātus par aktīvu līdzdalību konferencē un darba grupās.

Baltijas Universitātes dalībnieku tīkls:

baltic_university

 

Pievienots 29/11/2016