Pārlekt uz galveno saturu

109 budžeta vietas IT studijām Jelgavā

Attēla autors: No LLU arhīva

Šogad bakalaura un maģistra programmām izsludinām 109 valsts finansētas (budžeta vietas). Šonedēļ ir sākusies elektroniskā pieteikšanās studijām, izmantojot e-pakalpojumu latvija.lv (https://www.latvija.lv/studijas)

Ja vēlies apgūt pieprasītāko profesiju Latvijā – programmētājs, studē “Informācijas tehnoloģijas ilgtspējīgai attīstībai” (30 budžeta vietas) (http://www.itf.llu.lv/lv/informacijas-tehnologijas-ilgtspejigai-attistibai), bet ja vēlies apgūt datorzinātnes pamatus, aparatūru, aparatūras programmēšanu un meklēt savu virzienu plašajā IT nozarē, piemērotāka būs studiju programma “Datorvadība un datorzinātne” (50 budžeta vietas) (Sīkāk: http://www.itf.llu.lv/lv/datorvadibas-un-datorzinatne).

Ja jau esi bakalaura grāda īpašnieks, tad aicinām stāties maģistrantūrā, kur, studējot piektdienās un sestdienās, 2 gadu laikā apgūsti studiju programmu “Informācijas tehnoloģijas”, kas šogad ir atjaunināta un specializējas augsta līmeņa IKT nozares speciālistu sagatavošanā ar profilu sistēmanalīze, modelēšana un projektēšana (25 budžeta vietas) (http://www.itf.llu.lv/lv/magistra-studijas).

Bet kabatā jau ir maģistra grāds un vēlies turpināt akadēmisko karjeru un pētīt dziļāk konkrētu tēmu, tev piemērota ir doktora līmeņa programma “Informācijas tehnoloģijas” (4 budžeta vietas). LLU Jelgavā jau 18 gadus ir iespējams studēt visu līmeņu IT studijas par valsts finansējumu (bakalaura grāds, maģistra un doktora).

Uzzini vairāk par studijām https://www.llu.lv/lv/studiju-programmas

Pievienots 27/06/2019